Prikupljanje sapuna

  Podijeli na facebooku

U Hrvatskoj je turizam jedna od najznačajnijih gospodarskih grana, no sa sobom nosi velike negativne utjecaje na okoliš. Analiza 5 suradničkih hotela pokazala je da na godišnjoj razini bacaju približno 5 tona napola upotrebljenih sapuna, koji potom završe na otpadu i zagaÄ‘uju okoliš.

Ideja o reciklaži otpadnih sapuna proizašla je upravo iz potrebe hotelijera da prate trendove uvoÄ‘enja zelenog poslovanja kako bi postali konkurentniji budući da i gosti sve više pažnje posvećuju ekološkoj i socijalnoj osviještenosti pružatelja usluge.

Osim prvobitnih 5 suradničkih hotela, akciji prikupljanja otpadnih sapuna za reciklažu u sklopu projekta "Odgovorno poslovanje čisti svijet!" do sada se priključilo još 30 hotela iz cijele Hrvatske. Pogledajte listu hotela na našoj stranici Suradnički hoteli.

Ciljna skupina za poslovnu suradnju su nam svi hotelijeri zainteresirani za unaprjeÄ‘enje poslovanja kroz održivi razvoj. Kroz projekt ćemo kontinuirano nastojati širiti mrežu suradničkih hotela i drugih ugostiteljskih objekata.

Kontaktirajte nas.

Radujemo se uspješnoj suradnji!